31. toukokuuta 2011

Liian kauniilta maailma täältä näyttää

"Vaimo, älä ole onneton
meillä melkein kaikki laitteet on
jotka kehitys on tuonut tullessaan
vaikka kaikki eivät niistä piittaa

Kerää kynttilät pois
emme tarvitse nyt romantiikkaa
Kun olen hankkinut meille tuvan
täydeltä elektroniikkaa"
- Leevi and The Leavings: Onnelliset -

 
10. ᴘäɪᴠä - Kᴀᴘᴘᴀʟᴇ, ᴊᴏᴋᴀ sᴀᴀ ᴍɪɴᴜᴛ ɴᴜᴋᴀʜᴛᴀᴍᴀᴀɴ
I just love this song

Mulla alko siis kesäloma eilen ja päätin aloittaa sen nukkumalla pitkään, joten nousin ylös puoli yhden aikaan, ah. Sitten katsoinkin Napapiirin Sankarit ekaa kertaa ja mun mielestä se oli aivan huippu! En tiedä, mutta tykkään ihan hirveästi just tollasista suomalaisista leffoista! Parhaimmistoon lukeutuu mm. juuri tuo Napapiirin Sankarit, Helmiä ja sikoja ja Tummien perhosten koti. 8 Päivää ensi-iltaankin on ihan hyvä. En ymmärrä miksi suomalaisia leffoja kritisoidaan aina niin paljon?
Aaa, toisaalta tekis mieli vähän ulkoilla, mutta kun siellä tuulee koko ajan ja aurinko näkyy aina kaksi minuuttia kerrallaan, eikä ole oikein tekemistä. Voisinhan toki potkia jalkapalloa pikkuveljen kanssa, mutta velipoika on kyläpajalla tekemässä puukässän töitä valmiiksi... So weird, että lauantaina pikkuveliki pääsee jo ysiltä! Huh huh, että aika kuluu nopiaan. Pitäiski keksiä, että mitä sinne päättäreihin pistää päälle... Ainakin meinasit laittaa pidennykset päähän ja laittaa vähän kiharoita, mutta näkee sitten lauantaina kuinka kerkeää laittautua, kun alkaa päättärit jo 9 aamulla.

Pitäisi tässä viikon aikana vielä pestä pyykkiä ja pakata kaikki kamppeet Rovaniemelle ja Helsinkiin, mutta olen aivan maailman surkein pakkaamaan! Eikä taida olla tarpeeksi isoa ja ehjää matkalaukkua. Stressaan myös tällaisista asioista?

Kait sitä voisi lähteä pyörällä käymään yhden tutun luona katsomassa muutaman viikon ikäistä söpöä poitsua! Saisi ulkoiluakin, edes takaisin matkaa tulee 8 km.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi