12. heinäkuuta 2011

Yeah I guess we're fallin' apart

"You knew when I was wrong
You say that I'm deranged
And I can see that you're uneasy 

and it's not gonna change"
- The All-American Rejects: Fallin' apart -



23. ᴘäɪᴠä - Kᴀᴘᴘᴀʟᴇ, ᴊᴏɴᴋᴀ ʜᴀʟᴜᴀɴ sᴏɪᴠᴀɴ ʜäɪssäɴi


Once again... Mulla on kriisi. Opiskelukriisi. 
Ongelmahan on se, että:
a) en tahdo lukioon tai Ivaloon
b) lukio on superhyödyllinen/-tarpeellinen jatkoa ajatellen
c) porotalouslinja kiinnostais, oppisopimuksella ehkä, mutta en luota itteeni tarpeeksi, että uskaltautuisin tuohon

Eli what the fuck am I going to do?! Lukioon taidan mennä jossain muodossa. Eli pelkkä lukio on vaihtoehto tai sitte ammattilukio yhdistettynä porotalouslinjaan Toivoniemessä, mutten tiedä mitä odottaa sieltä... I am so scared and stressed and all those lovely feelings. Ja jos otan kaksois/-kolmoistutkinnon (whatever it is), niin mun täytyisi kai hommata kämppä Ivalosta, kun lukion asuntolaan ei silloin taida olla pääsyä. Mulla halkeaa pää. Ärsyttävää stressata tällaista, kun koulun alkuun on reilu kuukausi.

3 kommenttia:

  1. ota kaksois/kolmoistutkinto! jos haluat käydä porotaloushommeleita niin go for it, mikä estää? kämpän/majapaikan saa aina hommattua jostain ;)) *onnenpotku* :D

    VastaaPoista
  2. karu totuushan on se, että ivalossa ei pärjää ko ajattelemalla, että kohta täältä pääsee pois... :D siinä toivis-lukio-yhistelmässä ainaki saisit vaihtelua ja pääsisit pois aina toisesta ko alkaa tarpeeks ärsyttää. ja voihan niitä kursseja aina tenttia itekseen! kyllä se siitä:)

    VastaaPoista
  3. Niin, niillä ajatuksilla mie taidan olla Ivaloon kuukauden päästä lähdössäkin... :D Ja laitoin hakupaperit Toivikseen menemään toissapäivänä!
    Kiitti kannustuksista :)

    VastaaPoista

Kommentoi