15. heinäkuuta 2011

Tallulah, it's easier to live alone than fear the time it's over

"Remember when we used to look how sun sets far away 
 and how you said "This is never over"? 
I believed your every word and I guess you did it too 
But now you say "Hey, let's think this over" 

You take my hand and pull me next to you, 
so close to you I have a feeling, 
you don't have the words I found one for you, 
kissed your cheek, said bye and walk away 
Don't look back 'cause I am crying"
- Sonata Arctica: Tallulah -
24. ᴘäɪᴠä - Kᴀᴘᴘᴀʟᴇ, ᴊᴏɴᴋᴀ ʜᴀʟᴜᴀɴ sᴏɪᴠᴀɴ ʜᴀᴜᴛᴀᴊᴀɪsɪssᴀɴi

Noh, ensinnäkään en haluaisi edes miettiä tällaista asiaa alkuunkaan, mutta kerta tällainen biisi pitäisi valita ja asiaa on pakko miettiä, niin tällaista biisiä tuskin löytää youtubesta. Luulen nimittäin, että tällaiseksi kappaleeksi valitsisin jonkin leu´ddin/itkuvirren. Ne ovat kauniita ja ennen kolttien hautajaisperinteeseen ovatkin kuuluneet tiiviisti itkut/itkuleu´ddit. Mitään yhtää tiettyä en osaa valita, mutta luotan läheisteni makuun tässä asiassa.


Rakastuin eilen ihan hulluna kahteen Sonata Arctican biisiin, vaikka ennen mulla ei ole mielenkiinto riittänyt millään tasolla kyseiselle bändille, mutta nämä kaksi biisiä ovat aivan huippuja, kauniita. Ja nämä salaperäiset biisit ovat Shy ja Tallulah.

Ahhh, love. 
Kiitokset Jukalle, kun tutustutti mut näihin ihanuuksiin!

P.S. Hain sinne porotalouslinjalle... Eli siis lukio+porotalouden perustutkinto. Sen näkee sitten, kun koulusta tulee vastaus, että lähdenkö opiskelemaan niin vaiko en! (Epävarmuus raastaa mieltä joka päivä...)

3 kommenttia:

  1. Toivon kovasti, että pääset tuolle haluamallesi linjalle! :) Se on aina suurenmoinen helpotus, kun jokin asia, josta ei ole ollut varmuutta selkiytyy ja pystyy vihdoin suunnittelemaan elämäänsä eteenpäin. Vaikutat niin mukavalta ja asioista täydellä sydämellä innostuvalta, että sinulle tuon paikan soisin.

    VastaaPoista
  2. Kiitän :) Toivota mulle myös rohkeutta vetää homma loppuun saakka... Mulla nimittäin jännittää/pelottaa kuin pikku hiirellä.

    VastaaPoista
  3. Toivon! *virtuaalitsemppihali* Ja uskon, että hyvin käy. :)

    VastaaPoista

Kommentoi